ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Harakiri For The Sky αποκάλυψαν το νέο τους album

Harakiri For The Sky: Στις 29 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Mӕre». Οι Harakiri For The Sky έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους, πέμπτης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Δείτε το trailer του νέου δίσκου. Δύο χρόνια μετά το «Arson», το ντουέτο των…

Harakiri For The Sky: Στις 29 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Mӕre».

Οι Harakiri For The Sky έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους, πέμπτης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Δείτε το trailer του νέου δίσκου.

Δύο χρόνια μετά το «Arson», το ντουέτο των J.J (φωνητικά) και M.S (κιθάρα, μπάσο) ανακοινώνουν την δισκογραφική τους επιστροφή η οποία μάλιστα θα περιλαμβάνει και ως guests τον Neige από τους Alcest, την Γαλλίδα τραγουδίστρια Audrey Sylvain (ex Peste Noire), τους Gaerea, ενώ στα τύμπανα θα έχουν τον Kerim Lechner των Septicflesh.

Το «Mӕre» περιλαμβάνει 10 συνθέσεις και ολοκληρώνεται με την διασκευή στο «Song To Say Goodbye» των Placebo, τραγούδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους fans -και όχι μόνο- του συγκροτήματος.

Οι Harakiri For The Sky αποκάλυψαν πως στην περιοδεία τους το 2021, θα έχουν ως guests τους Schammasch και Gaerea. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί φυσικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα: Discogs – Η πανδημία αύξησε κατά 30% τις φυσικές πωλήσεις

Το προ διετίας «Arson» εκτόξευσε την δημοτικότητα των Αυστριακών post/black metallers, με το album να φτάνει ως την 29η θέση των Γερμανικών charts.

Οι προ-παραγγελίες για το album που θα κυκλοφορήσει από την Art Of Propaganda στις 29 Ιανουαρίου 2021 θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος σε αρκετές εκδόσεις (συλλεκτικές και μη).

Δείτε το trailer του «Mӕre»:

Το tracklist και οι συμμετοχές του «Mӕre»:
01. I, Pallbearer
02. Sing For The Damage We’ve Done (feat. Neige)
03. Us Against December Skies
04. I’m All About The Dusk
05. Three Empty Words
06. Once Upon A Winter (feat. Audrey Sylvain)
07. And Oceans Between Us
08. Silver Needle // Golden Dawn (feat. Voice of Gaerea)
09. Time Is A Ghost
10. Song To Say Goodbye (Placebo cover)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top