ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Harakiri For The Sky κυκλοφόρησαν το νέο τους single «I, Pallbearer»

Στις 29 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Mӕre». Οι Harakiri For The Sky έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «I, Pallbearer» μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Mӕre». Στις αρχές της επόμενης χρονιάς στα καταστήματα ο νέος δίσκος των Αυστριακών. Μετά το «Arson», οι Harakiri For…

Στις 29 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του «Mӕre».

Οι Harakiri For The Sky έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «I, Pallbearer» μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Mӕre». Στις αρχές της επόμενης χρονιάς στα καταστήματα ο νέος δίσκος των Αυστριακών.

Μετά το «Arson», οι Harakiri For The Sky επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο album το οποίο φιλοδοξεί να τους φέρει κοντά σε μεγαλύτερο ακροατήριο.

Δείτε το video clip του «I, Pallbearer»:

Το «Mӕre» θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια και θα είναι διαθέσιμο από την Art Of Propaganda σε απλές και limited edition εκδόσεις.

Οι Harakiri For The Sky αποκάλυψαν πως στην περιοδεία τους το 2021, θα έχουν ως guests τους Schammasch και Gaerea. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί φυσικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία.

Το tracklist και οι συμμετοχές του «Mӕre»:
01. I, Pallbearer
02. Sing For The Damage We’ve Done (feat. Neige)
03. Us Against December Skies
04. I’m All About The Dusk
05. Three Empty Words
06. Once Upon A Winter (feat. Audrey Sylvain)
07. And Oceans Between Us
08. Silver Needle // Golden Dawn (feat. Voice of Gaerea)
09. Time Is A Ghost
10. Song To Say Goodbye (Placebo cover)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top