ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Hatebreed επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Weight Of The False Self»

Πρώτο album των Hatebreed μετά το 2016. Οι Hatebreed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής τους επιστροφής! Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του «Weight Of The False Self». Ακούστε το ομότιτλο πρώτο single του δίσκου. Τέσσερα χρόνια μετά το «The Concrete Confessional», το συγκρότημα του Jamey Jasta επιστρέφει στην επικαιρότητα με…

Πρώτο album των Hatebreed μετά το 2016.

Οι Hatebreed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής τους επιστροφής! Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του «Weight Of The False Self». Ακούστε το ομότιτλο πρώτο single του δίσκου.

Τέσσερα χρόνια μετά το «The Concrete Confessional», το συγκρότημα του Jamey Jasta επιστρέφει στην επικαιρότητα με το όγδοο album που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast. Ο δίσκος περιλαμβάνει 12 συνθέσεις, με πρώτο single το ομότιτλο τραγούδι που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Το «Weight Of The False Self» αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Μάιο, η πανδημία του κορωνοϊού όμως άλλαξε τα σχέδια του συγκροτήματος και της δισκογραφικής.

Στις αρχές του 2020 οι Hatebreed κυκλοφόρησαν το «When The Blade Drops», το οποίο ήταν και το πρώτο τους single μετά από τέσσερα χρόνια, με το κομμάτι τελικά να μην συμπεριλαμβάνεται στο νέο album.

Στα τέλη της περσινής χρονιάς ο Jamey Jasta κυκλοφόρησε το προσωπικό album «The Lost Chapters – Volume 2», με αρκετούς guest να συμμετέχουν στην ηχογράφησή του.

Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο στενός συνεργάτης των Hatebreed, Chris «Zeuss» Harris».

«Όταν γράφω μουσική και στίχους, προσπαθώ να φέρω τον εαυτό μου στην συναισθηματική κατάσταση για την οποία γράφω» θα πει ο Jasta στις δηλώσεις του για το επερχόμενο album.

Και προσθέτει: «Στο μυαλό μου υπάρχουν πάντα δύο φωνές. Αυτή του αγγέλου που μου δίνει σοφία και συμπόνια και αυτή του οργισμένου διαβόλου που διψά για σκοτάδι. Στο τέλος της ημέρας, ο ακροατής θα επιλέξει να ακούσει αυτό που θέλει, αλλά για εμένα πάντα η φωνή του αγγέλου θα ακούγεται λίγο πιο δυνατά».

Το tracklist του «Weight Of The False Self»:
01. Instinctive (Slaughterlust)
02. Let Them All Rot
03. Set It Right (Start With Yourself)
04. Weight Of The False Self
05. Cling To Life
06. A Stroke Of Red
07. Dig Your Way Out
08. This I Earned
09. Wings Of The Vulture
10. The Herd Will Scatter
11. From Gold To Gray
12. Invoking Dominance

Hatebreed album cover
HATEBREED – WEIGHT OF THE FALSE SELF

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top