ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι IDLES δουλεύουν με τον παραγωγό Kenny Beats

Στα σκαριά ο τρίτος δίσκος του συγκροτήματος. Οι IDLES επιβεβαίωσαν πως δουλεύουν πάνω στο τρίτο τους studio album με τον Αμερικανό παραγωγό Kenny Beats. Μιλώντας στο Apple Music Beats 1, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Joe Talbot αναφέρθηκε στην συνεργασία της μπάντας με τον Beats, ο οποίος έχει γίνει γνωστός δουλεύοντας…

Στα σκαριά ο τρίτος δίσκος του συγκροτήματος.

Οι IDLES επιβεβαίωσαν πως δουλεύουν πάνω στο τρίτο τους studio album με τον Αμερικανό παραγωγό Kenny Beats.

Μιλώντας στο Apple Music Beats 1, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Joe Talbot αναφέρθηκε στην συνεργασία της μπάντας με τον Beats, ο οποίος έχει γίνει γνωστός δουλεύοντας με κορυφαίους rappers όπως οι Vince Staples, Gucci Mane, Rico Nasty και άλλους.

«Ο δίσκος μας είναι έτοιμος και αυτή την στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία της μίξης. Δουλέψαμε με τους παραγωγούς Nick Launay και Adam Greenspan, αλλά έχουμε συνεργαστεί και με έναν πολύ γνωστό παραγωγό που δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω, τον Kenny Beats».

Από την μεριά του ο Beats έπλεξε το εγκώμιο των Βρετανών από το Bristol: «Οι IDLES είναι η καλύτερη μπάντα εκεί έξω αυτή την στιγμή. Τους το έχω ήδη πει αυτό. Η μουσική τους είναι αυτό ακριβώς που θέλω να κάνω ως παραγωγός. Η συνεργασία μας δεν είχε να κάνει με τα χρήματα αλλά με το ότι ξέρουν τι θέλουν να κάνουν και εγώ χαίρομαι που θα γίνω μέρος του project».

Θυμίζουμε πως οι IDLES θα συνεργαστούν στο επερχόμενο album τους με τον Warren Ellis των Bad Seeds.

Οι IDLES θα έρθουν για πρώτη φορά στην χώρα μας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, παίζοντας στο πλευρό των National στο επερχόμενο AthensRocks Festival 2020.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top