ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι IDLES επέστρεψαν με το νέο τραγούδι «I Dream Guillotine»

Κυκλοφόρησε το video του «Mercedes Marxist». Οι IDLES έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους κομμάτι «I Dream Guillotine» το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο stand-alone track, το οποίο θα βγει στην αγορά και σε 7″ βινύλιο το επόμενο διάστημα ως μέρος του νέου single «Mercedes Marxist».…

Κυκλοφόρησε το video του «Mercedes Marxist».

Οι IDLES έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους κομμάτι «I Dream Guillotine» το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Πρόκειται για το ολοκαίνουριο stand-alone track, το οποίο θα βγει στην αγορά και σε 7″ βινύλιο το επόμενο διάστημα ως μέρος του νέου single «Mercedes Marxist».

Παράλληλα το συγκρότημα κυκλοφόρησε το video του «Mercedes Marxist», το οποίο σκηνοθέτησαν οι Dylan Southern και Will Lovelace.

Οι IDLES είναι προτεινόμενοι για Mercury Prize μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album τους «Joy As An Act Of Resistance». Εκμεταλλευόμενοι το momentum, οι punk rockers έχουν ήδη ανακοινώσει πως δουλεύουν πάνω στον τρίτο τους studio album, τις ηχογραφήσεις του οποίου θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top