ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Οι ΗΠΑ «επιβεβαιώνουν» τα videos με UFOs του Tom DeLonge

«Πρόκειται για αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα». Το 2004 και το 2015 η ομάδα To The Stars Academy του frontman των Blink-182 Tom DeLonge είχε δημοσιοποιήσει videos στα οποία φαίνοντας αμερικανικά αεροσκάφη, να μάχονται με UFOs. Τότε τα videos αυτά είχαν χαρακτηριστεί ως αποκυήματα φαντασίας. Σήμερα όχι… Το αμερικανικό υπουργείο άμυνας αποχαρακτήρισε…

«Πρόκειται για αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα».

Το 2004 και το 2015 η ομάδα To The Stars Academy του frontman των Blink-182 Tom DeLonge είχε δημοσιοποιήσει videos στα οποία φαίνοντας αμερικανικά αεροσκάφη, να μάχονται με UFOs. Τότε τα videos αυτά είχαν χαρακτηριστεί ως αποκυήματα φαντασίας. Σήμερα όχι…

Το αμερικανικό υπουργείο άμυνας αποχαρακτήρισε αυτά τα videos, λέγοντας ότι όλες οι εικόνες είναι πραγματικές. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όντως οι αερομαχίες είναι όντως με UFOS, με την παραφιλολογία να συνεχίζεται.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου λέει: «Δίνουμε στη δημοσιότητα τα βίντεο προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι, όπως και για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο. Τα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στα βίντεο εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως αγνώστου ταυτότητας».

Ο Tom DeLonge πλέον μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο δικαιωμένος για τον «αγώνα» που δίνει εδώ και χρόνια με την Stars Academy, έστω και αν οι θεωρίες του κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top