ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν τρείς ποδοσφαιρικές εμφανίσεις

Εμπνευσμένες από τα «Piece Of Mind», «Powerslave» και «Fear Of The Dark». Οι Iron Maiden αποκάλυψαν τις τρεις νέες ποδοσφαιρικές τους εμφανίσεις, οι οποίες είναι επηρεασμένες από τα κλασικά τους albums «Piece Of Mind», «Powerslave» και «Fear Of The Dark». Δείτε φωτογραφίες. Οι Βρετανοί heavy metal θρύλοι είχαν συνεργαστεί το…

Εμπνευσμένες από τα «Piece Of Mind», «Powerslave» και «Fear Of The Dark».

Οι Iron Maiden αποκάλυψαν τις τρεις νέες ποδοσφαιρικές τους εμφανίσεις, οι οποίες είναι επηρεασμένες από τα κλασικά τους albums «Piece Of Mind», «Powerslave» και «Fear Of The Dark». Δείτε φωτογραφίες.

Οι Βρετανοί heavy metal θρύλοι είχαν συνεργαστεί το 2019 με την West Ham, της οποίας φανατικός οπαδός είναι ο Steve Harris. Φέτος, το συγκρότημα συνεργάζεται με την βραζιλιάνικη εταιρία WA Sports, για τρεις νέες εμφανίσεις που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fans του group.

Προς το παρόν οι εμφανίσεις είναι διαθέσιμες στο website της εταιρίας, αλλά σύντομα αναμένεται να τις δούμε και στο επίσημο website των Iron Maiden.

Στην σελίδα μπορείτε να δείτε και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με τους Maiden, όπως κάλτσες με το λογότυπο του «Killers» αλλά και την φιγούρα του Eddie από το «A Matter Of Life And Death».

Εδώ μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα του rockyourlife για τα 40 χρόνια δισκογραφίας των Iron Maiden.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top