ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Judas Priest στο studio για το νέο τους studio album

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «Firepower». Οι Rob Halford, Glenn Tipton και Richie Faulkner βρίσκονται στο studio και μαζί ετοιμάζουν το νέο studio album των Judas Priest! Ενδεχομένως στα τέλη της χρονιάς η κυκλοφορία του διαδόχου του «Firepower». Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από φωτογραφία που ανήρτησε στο…

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «Firepower».

Οι Rob Halford, Glenn Tipton και Richie Faulkner βρίσκονται στο studio και μαζί ετοιμάζουν το νέο studio album των Judas Priest! Ενδεχομένως στα τέλη της χρονιάς η κυκλοφορία του διαδόχου του «Firepower».

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter μέσα από το studio ο Richie Faulkner και το σχόλιο… «Giving birth to new metal babies».

Η ανάρτηση του Faulkner έρχεται σε συνέχεια δηλώσεων της μπάντας τους προηγούμενους μήνες. Οι βετεράνοι Άγγλοι heavy metal έχουν τονίσει πως υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για το νέο album της μπάντας.

Οι Judas Priest αναμένεται να συνεργαστούν και πάλι με τον πολύπειρο παραγωγό Andy Sneap.

Το «Firepower» τα πήγε εξαιρετικά και εμπορικά καθώς έφτασε στην θέση No.5 του Billboard chart, την υψηλότερη που είχε ποτέ album των Judas Priest στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θυμίζουμε πως οι Judas Priest επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι στην χώρα μας στο πλαίσιο του Release Athens 2020 για μια συναυλία στις 17 Ιουλίου.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες για το metal πακέτο του φετινού Release Athens με συνδυαστικά πακέτα εισιτηρίων και όλες τις λεπτομέρειες.

Latest from TOP STORIES

Go to Top