ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Kadavar επιστρέφουν με το album «The Isolation Tapes»

Στις αρχές του επόμενου μήνα το πρώτο single. Οι Γερμανοί retro rockers Kadavar με ανακοίνωσή τους στα social media ενημέρωσαν τους fans για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Το «The Isolation Tapes» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με το πρώτο single και τις λεπτομέρειες του album να δίνονται στην δημοσιότητα…

Στις αρχές του επόμενου μήνα το πρώτο single.

Οι Γερμανοί retro rockers Kadavar με ανακοίνωσή τους στα social media ενημέρωσαν τους fans για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Το «The Isolation Tapes» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με το πρώτο single και τις λεπτομέρειες του album να δίνονται στην δημοσιότητα στις 6 Αυγούστου.

Πριν από λίγες ημέρες οι Kadavar μας ενημέρωσαν για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του νέου τους δίσκου. Σήμερα, το συγκρότημα ενημέρωσε τους fans ότι ο τίτλος του δίσκου είναι «The Isolation Tapes».

Το album θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του συγκροτήματος, Robotor Records, με τους Kadavar να ολοκληρώνουν έτσι την συνεργασία τους με την Nuclear Blast.

Το τελευταίο album των Kadavar ήταν το «For The Dead Travel Fast» το 2019. Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί την διάρκεια της καραντίνας έδωσαν ένα δωρεάν live show μέσα από το studio τους, το οποίο απολαύσαμε μέσω live streaming.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «The Isolation Tapes» αναμένονται στις 6 Αυγούστου.

KADAVAR – THE ISOLATION TAPES

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top