ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Kasabian κόβουν κάθε δεσμό με τον Tom Meighan

Ο πρώην τραγουδιστής δεν θα λαμβάνει πλέον δικαιώματα. Η αποχώρηση του Tom Meighan από τους Kasabian το καλοκαίρι σόκαρε τους fans των Άγγλων, οι οποίοι είδαν ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του αγαπημένου τους συγκροτήματος να κλείνει. Πλέον, το συγκρότημα από το Leicester κόβει κάθε δεσμό με τον πρώην πλέον…

Ο πρώην τραγουδιστής δεν θα λαμβάνει πλέον δικαιώματα.

Η αποχώρηση του Tom Meighan από τους Kasabian το καλοκαίρι σόκαρε τους fans των Άγγλων, οι οποίοι είδαν ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του αγαπημένου τους συγκροτήματος να κλείνει. Πλέον, το συγκρότημα από το Leicester κόβει κάθε δεσμό με τον πρώην πλέον frontman, καθώς πλέον δεν ανήκει και στις εταιρίες που διαχειρίζονται το merch και τα δικαιώματα του συγκροτήματος.

Το καλοκαίρι οι Kasabian έκαναν λόγο για «βελούδινο» διαζύγιο, το οποίο θα έδινε την ευκαιρία στον Άγγλο τραγουδιστή να διαχειριστεί τα προσωπικά του προβλήματα και να βάλει ξανά την ζωή του στον σωστό δρόμο. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Meighan καταδικάστηκε για επίθεση στην σύντροφο του, πληρώνοντας εγγύηση και εκτελώντας ποινή 200 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Sun, το όνομα του Meighan έχει αφαιρεθεί από τις δύο εταιρίες που διαχειρίζονται τα δικαιώματα των Kasabian, Poltergeist Touring Limited Liability Partnership και Silver Bullet Merchandise Limited Liability Partnership, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δε θα λαμβάνει δικαιώματα και έσοδα από πωλήσεις merch.

Ο Meighan έχει δηλώσει ότι κατανοεί απόλυτα την απόφαση των Kasabian, με το μέλλον του συγκροτήματος πλέον να βρίσκεται στα χέρια του κιθαρίστα Serge Pizzorno.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Kasabian ήταν το «For Crying Out Loud».

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top