ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Katatonia κυκλοφορούν το «διαδικτυακό» live album… «Dead Air»

Οι Katatonia κυκλοφορούν το διαδικτυακό live που έδωσαν εν μέσω lockdown. Οι Katatonia ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν το live album «Dead Air». Πρόκειται για το live show που έδωσαν μέσα από το studio τους τον περασμένο Μάιο, εν μέσω σκληρών περιοριστικών μέτρων. Οι Σουηδοί έδωσαν το show λίγο πριν κυκλοφορήσουν…

Οι Katatonia κυκλοφορούν το διαδικτυακό live που έδωσαν εν μέσω lockdown.

Οι Katatonia ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν το live album «Dead Air». Πρόκειται για το live show που έδωσαν μέσα από το studio τους τον περασμένο Μάιο, εν μέσω σκληρών περιοριστικών μέτρων.

Οι Σουηδοί έδωσαν το show λίγο πριν κυκλοφορήσουν το καταπληκτικό τελευταίο τους album «City Burials», παίζοντας ζωντανά μέσα από το studio 20 τραγούδια, 3 εκ των οποίων ήταν μέσα από το νέο album («The Winter Of Our Passing», «Lacquer» και «Behind The Blood»).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο show ψηφίστηκαν από τους fans των Katatonia, με τον μπασίστα Anders Nyström να δηλώνει: «Μετά από απαίτηση των οπαδών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε πως το livestream show που δώσαμε τον περασμένο Μάιο κατά την διάρκεια του lockdown θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Αυτή η πολύ ιδιαίτερη βραδιά της 9ης Μαΐου θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως μια πολύ παράξενη αλλά και φανταστική εμπειρία».

Το «Dead Air» θα είναι διαθέσιμο στις 13 Νοεμβρίου μέσω της Peaceville Records σε διπλό βινύλιο, CD με δύο audio discs και ένα DVD με το show, καθώς και ψηφιακά.

Πίσω από την κονσόλα για την μίξη και την ηχοληψία έκατσε ο πολύπειρος Dave Castillo, ο οποίος συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και πολλά χρόνια.

Για την απόφαση των Katatonia να πραγματοποιήσουν διαδικτυακή συναυλία έναντι αντιτίμου, τα είχαμε γράψει εδώ αναλυτικά. Από τότε άλλωστε, οι διαδικτυακές συναυλίες έχουν γίνει τάση, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να στηρίζουν με την σειρά τους ανάλογα εγχειρήματα.

Το tracklist του «Dead Air»:
01. Lethean
02. Teargas
03. Serein
04. Deliberation
05. The Winter Of Our Passing
06. Ghost Of The Sun
07. The Racing Heart
08. Soil’s Song
09. Old Heart Falls
10. Forsaker
11. Tonight’s Music
12. In The White
13. Leaders
14. Lacquer
15. Omerta
16. My Twin
17. Unfurl
18. July
19. Evidence
20. Behind The Blood

KATATONIA album cover
KATATONIA – DEAD AIR

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top