ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Khemmis διασκευάζουν το «Rainbow In The Dark» του Dio

Το συγκρότημα ανακοίνωσε το EP «Doomed Heavy Metal». Οι Αμερικανοί Khemmis ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους EP «Doomed Heavy Metal». Το EP θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 17 του ερχόμενου μήνα. Ακούστε την διασκευή στο «Rainbow In The Dark» των Dio. Εκτός από το «Rainbow In The…

Το συγκρότημα ανακοίνωσε το EP «Doomed Heavy Metal».

Οι Αμερικανοί Khemmis ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους EP «Doomed Heavy Metal». Το EP θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 17 του ερχόμενου μήνα. Ακούστε την διασκευή στο «Rainbow In The Dark» των Dio.

Εκτός από το «Rainbow In The Dark», οι Khemmis περιλαμβάνουν στο EP τους τα singles «A Conversation With Death» το οποίο είχε κυκλοφορήσει στο 7″ split με τους Spirit Adrift και το «Empty Throne» από την σειρά Decibel Magazine Flexi Series.

Επιπλέον, οι Khemmis στο νέο τους mini album περιλαμβάνουν και τρεις live εκτελέσεις των τραγουδιών «Bloodletting», «Three Gates» και «The Bereaved».

Το tracklist του «Doomed Heavy Metal»:
01. Rainbow In The Dark (DIO cover)
02. A Conversation With Death
03. Empty Throne
04. Bloodletting (live)
05. Three Gates (live)
06. The Bereaved (live)

KHEMMIS – DOOMED HEAVY METAL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top