ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killer Be Killed κυκλοφορούν το album «Reluctant Hero»

Δεύτερος δίσκος για τους Killer Be Killed. Το supergroup των Killer Be Killed, έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο του, επιστρέφει με την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου που τιτλοφορείται «Reluctant Hero». Ακούστε το πρώτο single «Deconstructing Self-Destruction». Τους πήρε έξι χρόνια αλλά τελικά οι Max Cavalera (Soulfly, ex-Sepultura), Ben Koller (Converge,…

Δεύτερος δίσκος για τους Killer Be Killed.

Το supergroup των Killer Be Killed, έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο του, επιστρέφει με την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου που τιτλοφορείται «Reluctant Hero». Ακούστε το πρώτο single «Deconstructing Self-Destruction».

Τους πήρε έξι χρόνια αλλά τελικά οι Max Cavalera (Soulfly, ex-Sepultura), Ben Koller (Converge, Mutoid Man), Greg Puciato (ex-The Dillinger Escape Plan, The Black Queen) και Troy Sanders (Mastodon, Gone Is Gone), μπήκαν στο studio και ηχογράφησαν επιτέλους το album No.2.

Ο Max Cavalera δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τονίζοντας: «Μετά από έξι χρόνια, η μαγεία είναι και πάλι εδώ! Το «Reluctant Hero» είναι γεμάτο riffs και πιασάρικες μελωδίες».

Ο νέος δίσκος των Killer Be Killed θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου από την Nuclear Blast, με το πρώτο single «Deconstructing Self-Destruction» που ανοίγει το album να δίνεται στην δημοσιότητα από την εταιρία:

«Πέρασε καιρός και είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε νέο album. Τα φωνητικά του Troy είναι τρελά…» προσθέτει ο Greg Puciato.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγα μόλις 24ωρα, το έτερο side project του Troy Sanders, οι Gone Is Gone, έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Sometimes I Feel», το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές από τους fans.

Παράλληλα, οι Mastodon βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου, ο οποίος θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» του 2017. Οι fans του συγκροτήματος πάντως θα έχουν την ευκαιρία μέσα στον Σεπτέμβριο να αποκτήσουν τη νέα συλλογή «Medium Rarities».

Ο Greg Puciato με την σειρά του θα κυκλοφορήσει στις 20 του επόμενου μήνα μέσω της Federal Prisoner το πρώτο του solo album με τίτλο «Child Soldier: Creator Of God».

Το tracklist του «Reluctant Hero»:
01. Deconstructing Self-Destruction
02. Dream Gone Bad
03. Left Of Center
04. Inner Calm From Outer Storms
05. Filthy Vagabond
06. From A Crowded Wound
07. The Great Purge
08. Comfort From Nothing
09. Animus
10. Dead Limbs
11. Reluctant Hero

KillerBeKilledcover
KILLER BE KILLED – RELUCTANT HERO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top