ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killers ανακοίνωσαν το album «Imploding The Mirage»

Ακούστε το νέο τους single «Caution». Οι Killers επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «Imploding The Mirage» και έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο single «Caution». Στο κομμάτι συμμετέχει και ο πρώην κιθαρίστας των Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham! Ο έκτος δίσκος των Αμερικανών ηχογραφήθηκε σε Utah, Los Angeles και…

Ακούστε το νέο τους single «Caution».

Οι Killers επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «Imploding The Mirage» και έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο single «Caution». Στο κομμάτι συμμετέχει και ο πρώην κιθαρίστας των Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham!

Ο έκτος δίσκος των Αμερικανών ηχογραφήθηκε σε Utah, Los Angeles και Las Vegas και πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Island στις 29 Μαΐου. Εκτός από τον Buckingham, οι Killers συνεργάζονται και με τον Adam Granduciel των War On Drugs, αλλά και τους Weyes Blood, k.d. lang, Blake Mills και Lucius.

Ο διάδοχος του «Wonderful Wonderful» βρίσκει το συγκρότημα ξανά να πειραματίζεται αρκετά με την synth pop των 80s.

Την παραγωγή του νέου δίσκου έχουν αναλάβει οι Shawn Everett και Jonathan Rado, με την μπάντα να δίνει στην δημοσιότητα και το artwork.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Imploding The Mirage» αλλά και το πλήρες tracklist αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

THE KILLERS – IMPLODING THE MIRAGE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top