ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killers ανακοίνωσαν το νέο album «Imploding The Mirage»

Την ερχόμενη άνοιξη η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Killers ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 θα είναι «Imploding The Mirage». Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το album, με το group να ανακοινώνει ωστόσο τις πρώτες συναυλίες…

Την ερχόμενη άνοιξη η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Killers ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 θα είναι «Imploding The Mirage».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το album, με το group να ανακοινώνει ωστόσο τις πρώτες συναυλίες της επόμενης χρονιάς. Οι Killers νωρίτερα μέσα στην χρονιά κυκλοφόρησαν το κομμάτι «Land Of The Free», για το οποίο δεν είναι σαφές αν θα βρίσκεται στο τελικό tracklist.

Τον περασμένο μήνα, οι Killers σε ανάρτηση τους στο Instagram έδωσαν -πιθανότατα- τους τίτλους των νέων τους τραγουδιών.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top