ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killers ετοιμάζονται για την δισκογραφική τους επιστροφή

Σύντομα ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers. Οι Killers συνεχίζουν να αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες σχετικά με το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα. Η τελευταία τους ανάρτηση αφορά 13 τίτλους τραγουδιών τους οποίους γνωστοποίησε η μπάντα, έστω και αν πρόκειται για τίτλους που ενδεχομένως στην πορεία αλλάξουν. Ορισμένοι από…

Σύντομα ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers.

Οι Killers συνεχίζουν να αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες σχετικά με το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Η τελευταία τους ανάρτηση αφορά 13 τίτλους τραγουδιών τους οποίους γνωστοποίησε η μπάντα, έστω και αν πρόκειται για τίτλους που ενδεχομένως στην πορεία αλλάξουν. Ορισμένοι από αυτούς είναι: «Blowback», «Party People», «When Dreams Run Dry» και «Caution».

Οι Killers δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του «Wonderful Wonderful» το 2017, με τον τραγουδιστή Brandon Flowers να τονίζει πριν μερικούς μήνες: «Στόχος μας είναι να γράφουμε ένα νέο τραγούδι κάθε εβδομάδα. Στο τέλος θα κοιτάξουμε πίσω και θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο album των Killers αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top