ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killers κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Dying Breed»

Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το album «Imploding The Mirage». Οι Killers έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Ακούστε το τραγούδι «Dying Breed», για το οποίο ο Brandon Flowers λέει ότι έγραψε «τους πιο ρομαντικούς στίχους της καριέρας του». Το νέο…

Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το album «Imploding The Mirage».

Οι Killers έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Ακούστε το τραγούδι «Dying Breed», για το οποίο ο Brandon Flowers λέει ότι έγραψε «τους πιο ρομαντικούς στίχους της καριέρας του».

Το νέο album των Killers θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια. Από τον δίσκο έχουμε ακούσει ήδη τα «Caution», «Fire In Bone» και «My Own Soul’s Warning».

Οι Killers αναγκάστηκαν, όπως τα περισσότερα συγκροτήματα, να αναβάλλουν όλες τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις για το 2021.

Το tracklist του «Imploding The Mirage»:
01. My Own Soul’s Warning
02. Blowback
03. Dying Breed
04. Caution
05. Lightning Fields
06. Fire In Bone
07. Running Towards A Place
08. My God
09. When The Dreams Run Dry
10. Imploding The Mirage

THE KILLERS – IMPLODING THE MIRAGE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top