ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Killers κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Fire In Bone»

Νέο τραγούδι μέσα από το «Imploding The Mirage». Οι Killers έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Fire In Bone», το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Καθυστερεί η κυκλοφορία του δίσκου, που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 29 του ερχόμενου μήνα. Οι αμερικανοί rockers μετά το…

Νέο τραγούδι μέσα από το «Imploding The Mirage».

Οι Killers έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Fire In Bone», το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Καθυστερεί η κυκλοφορία του δίσκου, που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 29 του ερχόμενου μήνα.

Οι αμερικανοί rockers μετά το «Caution», κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το νέο τους album, το οποίο έπειτα από απόφαση της Island Records, θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων σε νέα ημερομηνία αργότερα μέσα στην χρονιά.

Ο νέος δίσκος των Killers ηχογραφήθηκε σε Los Angeles, Las Vegas και Park City, με τη συμμετοχή των Lindsay Buckingham (ex-Fleetwood Mac), k.d. lang, Weyes Blood, Adam Granduciel (The War On Drugs), Blake Mills και Lucius.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Imploding The Mirage» αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top