ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Kills κυκλοφορούν την B-Sides συλλογή «Little Bastards»

Στις 11 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του album. Οι Kills ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της συλλογής «Little Bastards» η οποία περιλαμβάνει B-Sides, demos και σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών τους. Το album θα βγει στην αγορά από την Domino στις 11 Δεκεμβρίου. Το rock ντουέτο των Alison Mosshart και Jamie Hince έδωσαν στην δημοσιότητα…

Στις 11 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του album.

Οι Kills ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της συλλογής «Little Bastards» η οποία περιλαμβάνει B-Sides, demos και σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών τους. Το album θα βγει στην αγορά από την Domino στις 11 Δεκεμβρίου.

Το rock ντουέτο των Alison Mosshart και Jamie Hince έδωσαν στην δημοσιότητα το video του ακυκλοφόρητου demo «Raise Me» το οποίο ηχογραφήθηκε κάποια στιγμή το 2008 για τις ανάγκες του τρίτου τους album «Midnight Boom».

Οι Kills σχηματίστηκαν το 2001 και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους «Keep On Your Mean Side». Το 2016 το συγκρότημα έριξε στην αγορά το πέμπτο album «Ash & Ice».

Η Mosshart αποτελεί από το 2009 μέλος και των Dead Weather, το supergroup με ηγέτη τον Jack White, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει τρία studio albums μέχρι το 2015.

Το tracklist του «Little Bastards»:
01. Superpowerless
02. Passion Is Accurate
03. Kiss The Wrong Side
04. Raise Me
05. Night Train
06. Half Of Us
07. London Hates You
08. I Call It Arts
09. Forty Four
10. Love Is a Deserter (XFM Session)
11. The Search For Cherry Red
12. Magazine
13. Blue Moon
14. Jewel Thief
15. Baby’s Eyes
16. I Put A Spell On You
17. Run Home Slow
18. Week Killer
19. The Void
20. Sugar Baby

THE KILLS - LITTLE BASTARDS
THE KILLS – LITTLE BASTARDS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top