Οι Kiss θα βρίσκονται σε περιοδεία για τα τρία επόμενα χρόνια

R NEWS TEAM
Posted on Ιούνιος 07, 2018, 7:00 πμ
8 secs

Ο Gene Simmons αποκάλυψε πως οι Kiss θα βγουν στον δρόμο για μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που θα διαρκέσει τρία ολόκληρα χρόνια.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019, και σύμφωνα με δηλώσεις του Simmons στην Σουηδική εφημερίδα Expressen, θα πρόκειται για το πιο φαντασμαγορικό tour του συγκροτήματος.

Σκοπός των Kiss να παίξουν σε όλες τις ηπείρους και να εμφανιστούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.

Η περιοδεία αυτή σχετίζεται και με το οριστικό «αντίο» του συγκροτήματος, με τον Simmons ωστόσο να μην απαντά ξεκάθαρα στο εάν το τέλος των Kiss βρίσκεται κοντά.

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο και σας λέω την αλήθεια πως και εγώ το άκουσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ίσως αυτά ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζω εγώ» είπε ο Simmons, μη ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Γεγονός είναι πως οι Kiss έχουν, κατά την προσφιλή τους τακτική, πατεντάρει την έκφραση «The End Of The Road», για μουσικούς λόγους, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει γεννήσει ερωτήματα.

Ο Simmons είπε: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε πατεντάρει την συγκεκριμένη έκφραση, αλλά αυτό είναι κάτι που κάνουμε συχνά. Άλλωστε σε κάθε μας περιοδεία γίνεται η τελευταία συζήτηση».

Και πρόσθεσε: «Θα το πω αλλιώς. Κάποια μέρα θα σταματήσουμε. Θα δώσουμε την τελευταία μας συναυλία. Μέχρι τότε θέλω να χαρώ την ζωή στον δρόμο».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST