ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Kvelertak κυκλοφορούν το νέο τους album «Splid»

Ακούστε το πρώτο single «Bråtebrann». Οι Νορβηγοί Kvelertak ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Splid» το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Rise Records στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο της μπάντας με τον νέο τραγουδιστή Ivar Nikolaisen ο οποίος αντικατέστησε τον Erlend Hjelvi. Το «Bråtebrann» αποτελεί…

Ακούστε το πρώτο single «Bråtebrann».

Οι Νορβηγοί Kvelertak ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Splid» το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Rise Records στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο της μπάντας με τον νέο τραγουδιστή Ivar Nikolaisen ο οποίος αντικατέστησε τον Erlend Hjelvi.

Το «Bråtebrann» αποτελεί τον διάδοχο του «Nattesferd» με τις ηχογραφήσεις να έχουν πραγματοποιηθεί στο Salem των Ηνωμένων Πολιτειών υπό την επίβλεψη του πολύπειρου Kurt Ballou.

«Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά μας με τον Kurt Ballou. Δουλέψαμε πολύ πνευματικά και σωματικά για αυτόν τον δίσκο. Το αποτέλεσμα είναι 60 λεπτά από πιασάρικα refrains, punk rock και heavy μουσική» τονίζει μεταξύ άλλων η μπάντα για το «Splid».

Πρώτο single του δίσκου είναι το «Bråtebrann» το οποίο έκανε πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Επιπλέον, στο κομμάτι «Crack Of Doom» συμμετέχει και ο Troy Sanders των Mastodon.

Το tracklist του «Splid»:
01. Rogaland
02. Crack Of Doom (feat. Troy Sanders)
03. Necrosoft
04. Discord
05. Bråtebrann
06. Uglas Hegemoni
07. Fanden Ta Dette Hull!
08. Tevling
09. Stevnemøte Med Satan
10. Delirium Tremens
11. Ved Bredden Av Nihil

KVELERTAK – SPLID

Latest from TOP STORIES

Go to Top