ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Lamb Of God ανακοίνωσαν το ομότιτλο studio album τους

Στις 8 Μαΐου η κυκλοφορία του «Lamb Of God». Οι Lamb Of God ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους studio album που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Το «Lamb Of God» όπως θα τιτλοφορείται, θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 8 Μαΐου, με πρώτο single το «Checkmate».…

Στις 8 Μαΐου η κυκλοφορία του «Lamb Of God».

Οι Lamb Of God ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους studio album που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Το «Lamb Of God» όπως θα τιτλοφορείται, θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 8 Μαΐου, με πρώτο single το «Checkmate».

Ο διάδοχος του «VII: Sturm Und Drang» θα είναι ο πρώτος των Lamb Of God με τον drummer Art Cruz, ο οποίος αντικατέστησε τον drummer και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, Chris Adler.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Mark Morton αναφερόμενος στον δίσκο δήλωσε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων, ενώ προανήγγειλε μια έντονη συναυλιακή περίοδο για το συγκρότημα.

Το tracklist του «Lamb Of God»:
01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream
08. Routes
09. Bloodshoot Eyes
10. On The Hook

LAMB OF GOD – LAMB OF GOD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top