ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Lamb Of God κυκλοφόρησαν το video του «Memento Mori»

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους. Οι Lamb Of God έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «Memento Mori», μέσα από το επερχόμενο studio album τους. Στις 8 Μαΐου η κυκλοφορία του δίσκου από τους Αμερικανούς extreme metallers. Μετά το «Checkmate», οι Lamb Of…

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους.

Οι Lamb Of God έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «Memento Mori», μέσα από το επερχόμενο studio album τους. Στις 8 Μαΐου η κυκλοφορία του δίσκου από τους Αμερικανούς extreme metallers.

Μετά το «Checkmate», οι Lamb Of God επέστρεψαν με το δεύτερο single μέσα από το «Lamb Of God», με τον frontman της μπάντας Randy Blythe να μοιράζεται με τους fans την αγωνία του για την εξάπλωση του κορωνοϊού, συνδέοντας τα όσα γίνονται στον κόσμο αυτή την στιγμή με το νέο τραγούδι: «Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή κατάσταση και όλοι πρέπει να πάρουμε αυστηρά μέτρα. Παρόλη όμως την δύσκολη κατάσταση, δεν πρέπει να χαθούμε μέσα στον ψηφιακό κόσμο. Ας μη χάσουμε την επαφή μας με τον αληθινό κόσμο».

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Mark Morton αναφερόμενος στον δίσκο δήλωσε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων, ενώ προανήγγειλε μια έντονη συναυλιακή περίοδο για το συγκρότημα, όταν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Το tracklist του «Lamb Of God»:
01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream
08. Routes
09. Bloodshoot Eyes
10. On The Hook

LAMB OF GOD – LAMB OF GOD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top