ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι λεπτομέρειες της δισκογραφικής επιστροφής των Graveyard

Στις 25 Μαΐου η κυκλοφορία του «Peace». Οι Graveyard έδωσαν στην δημοσιότητα το teaser της κυκλοφορίας του «Please Don’t», πρώτου clip μέσα από την δισκογραφική τους επιστροφή. Ο νέος δίσκος των Σουηδών retro rockers τιτλοφορείται «Peace» και θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 25 του ερχόμενου μήνα. Οι ηχογραφήσεις…

Στις 25 Μαΐου η κυκλοφορία του «Peace».

Οι Graveyard έδωσαν στην δημοσιότητα το teaser της κυκλοφορίας του «Please Don’t», πρώτου clip μέσα από την δισκογραφική τους επιστροφή.

Ο νέος δίσκος των Σουηδών retro rockers τιτλοφορείται «Peace» και θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 25 του ερχόμενου μήνα. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Park Studios της Στοκχόλμης, με παραγωγό τον Chips Kiesbye, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Hellacopters και τον Michael Monroe.

Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος σε CD αλλά και σε αρκετές εκδόσεις βινυλίων, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Nuclear Blast.

Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο του 2017 οι Graveyard, τέσσερις μόλις μήνες μετά την διάλυσή τους, ανακοίνωσαν την επιστροφή τους.

Το νέο line up των Graveyard:
Joakim Nilsson – vocals, guitar
Truls Mörck – bass
Oskar Bergenheim – drums
Jonatan Ramm – guitar

Το tracklist του «Peace»:
01. It Ain’t Over Yet
02. Cold Love
03. See The Day
04. Please Don’t
05. Del Maniac
06. The Fox
07. Walk On
08. Bird Of Paradise
09. A Sign Of Peace
10. Low (I Wouldn’t Mind)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top