ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Linkin Park έχουν ακυκλοφόρητο υλικό με τον Chester Bennington

Ο Mike Shinoda έκανε λόγο για το τραγούδι «Friendly Fire». Οι Linkin Park αποκάλυψαν πως υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό με τον τραγουδιστή Chester Bennington και πλέον μένει ο τρόπος αξιοποίησής του. Τι αποκάλυψε ο Mike Shinoda μέσω Twitch. Από το 2017 και την αυτοκτονία του Chester Bennington, οι Linkin Park παραμένουν…

Ο Mike Shinoda έκανε λόγο για το τραγούδι «Friendly Fire».

Οι Linkin Park αποκάλυψαν πως υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό με τον τραγουδιστή Chester Bennington και πλέον μένει ο τρόπος αξιοποίησής του. Τι αποκάλυψε ο Mike Shinoda μέσω Twitch.

Από το 2017 και την αυτοκτονία του Chester Bennington, οι Linkin Park παραμένουν ανενεργοί, με τον Mike Shinoda να είναι ο μόνος από το group που έχει κυκλοφορήσει νέα μουσική. Τον Απρίλιο ο μπασίστας του συγκροτήματος Dave «Phoenix» Farrell είχε δηλώσει πως οι Αμερικανοί έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό εν μέσω πανδημίας.

Τώρα, ο Shinoda έρχεται να ενημερώσει τους fans πως το συγκρότημα έχει ακυκλοφόρητο υλικό με τον Chester Bennington. Συγκεκριμένα, ο Shinoda έκανε λόγο για ένα κομμάτι με τίτλο «Friendly Fire»: «Όταν τελειώσαμε το «One More Light» υπήρχε ένα τραγούδι, το «Friendly Fire», που έμεινε έξω από τον δίσκο. Θα δούμε πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε».

Το εάν και πότε τελικά θα ακούσουμε νέα μουσική από τους Linkin Park στο μέλλον είναι κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ και ο Shinoda είπε ότι η διαδικασία αναμένεται να καθυστερήσει.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top