ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Long Distance Calling κυκλοφόρησαν το video του νέου τους single «Immune»

Μέσα από το επερχόμενο album «How Do We Want To Live?». Οι Γερμανοί progressive post rockers Long Distance Calling κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Immune». Στις 26 Ιουνίου μέσω της InsideOut η κυκλοφορία του «How Do We Want To Live?». Μετά τα «Voices» και «Hazard», οι Long…

Μέσα από το επερχόμενο album «How Do We Want To Live?».

Οι Γερμανοί progressive post rockers Long Distance Calling κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Immune». Στις 26 Ιουνίου μέσω της InsideOut η κυκλοφορία του «How Do We Want To Live?».

Μετά τα «Voices» και «Hazard», οι Long Distance Calling συνεχίζουν να δίνουν κομμάτια μέσα από το επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου.

Το video clip του «Immune» έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του δίσκου στις αρχές του 2020 και ολοκληρώθηκαν κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, το «How Do We Want To Live?» αναφέρεται στην σχέση του ανθρώπου με τις μηχανές.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του δίσκου, οι Long Distance Calling θα δώσουν ένα drive-in live show, στο Oberhausen της Γερμανίας, στις 2 Ιουλίου. Αυτό θα είναι και το μοναδικό show του συγκροτήματος για το κοντινό μέλλον και μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την πανδημία του COVID-19.

Το tracklist του «How Do We Want To Live?»:
01. Curiosity (Part 1)
02. Curiosity (Part 2)
03. Hazard
04. Voices
05. Fail/Opportunity
06. Immunity
07. Sharing Thoughts
08. Beyond Your Limits
09. True/Negative
10. Ashes

LONG DISTANCE CALLING – HOW DO WE WANT TO LIVE?

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top