ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Lynyrd Skynyrd ετοιμάζουν ακόμα ένα studio album!

Οι Αμερικανοί rockers πραγματοποιούν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους. Τι και αν βρίσκονται στον δρόμο για την τελευταία τους περιοδεία; Οι Lynyrd Skynyrd, σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή τους Johnny Van Zant, ετοιμάζουν ακόμα ένα -πιθανότατα το τελευταίο- studio album! «Έχουμε άλλο ένα στα σκαριά. Πιθανότατα μετά την περιοδεία θα μπούμε…

Οι Αμερικανοί rockers πραγματοποιούν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.

Τι και αν βρίσκονται στον δρόμο για την τελευταία τους περιοδεία; Οι Lynyrd Skynyrd, σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή τους Johnny Van Zant, ετοιμάζουν ακόμα ένα -πιθανότατα το τελευταίο- studio album!

«Έχουμε άλλο ένα στα σκαριά. Πιθανότατα μετά την περιοδεία θα μπούμε στο studio» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Madness Creation ο Johnny Van Zant.

Πρόθεση των βετεράνων southern rockers είναι να ρίξουν στην αγορά ακόμα ένα live CD/DVD, με την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Jacksonville να μαγνητοσκοπείται.

«Το κοινό γενικότερα ανταποκρίνεται πολύ θερμά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν πολλά μέρη ακόμα που θέλουμε να πάμε. Πιθανότατα θα παίξουμε στην Ευρώπη, ενώ θα πάμε και στην Βραζιλία, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία» πρόσθεσε ο βετεράνος frontman.

Σε ότι αφορά τα προσωπικά μελλοντικά του σχέδια, ο Van Zant είπε: «Πάντα γράφω μουσική. Εγώ και ο αδερφός μου ο Donnie είμαστε γείτονες και πάντα μιλάμε και γράφουμε μουσική».

Για το που θα ήθελε να κινηθεί μουσικά στο μέλλον: «Ίσως κάνω έναν blues δίσκο. Έχω κάνει μερικά country albums, αλλά θα ήθελα να δημιουργήσω και κάτι διαφορετικό πριν φύγω από αυτόν τον κόσμο».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top