ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Machine Head στην Ελλάδα τον Μάιο του 2020

Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τα 25 χρόνια του «Burn My Eyes». Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα οι Machine Head επιστρέφουν στη χώρα μας στο πλαίσιο της περιοδείας για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους «Burn My Eyes». Συγκεκριμένα, το συγκρότημα…

Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τα 25 χρόνια του «Burn My Eyes».

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα οι Machine Head επιστρέφουν στη χώρα μας στο πλαίσιο της περιοδείας για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους «Burn My Eyes».

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Robb Flynn θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στο Fix Factory Of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 στο Piraeus Academy στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των διοργανωτών, το live θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, με το πρώτο να λειτουργεί σαν ένα «best of» των Machine Head, καθώς οι καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος θα παρουσιαστούν ζωντανά από τον frontman και κιθαρίστα Robb Flynn, τον μπασίστα Jared MacEachern και άλλους δύο μουσικούς, που θα ανακοινωθούν σύντομα, στην κιθάρα και τα τύμπανα.

Στο δεύτερο μέρος θα γραφτεί μουσική ιστορία, καθώς ο Robb Flynn θα ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τα original μέλη της μπάντας, τον κιθαρίστα Logan Mader και τον ντράμερ Chris Kontos, οι οποίοι μαζί με τον μπασίστα Jared MacEachern θα παρουσιάσουν ζωντανά το album «Burn My Eyes» για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκροτήματος.

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00

Τιμή εισιτηρίων: 30 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα PUBLIC, εκδοτήριο TICKET SERVICES (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου), τηλεφωνικά: 210 72 34 567, ηλεκτρονικά: ticketservices.gr & tickets.public.gr

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιo τους

Πληροφορίες:
210 6465000
musicboxproductions.gr
facebook.com/musicboxproductions.gr

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top