ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Madrugada επανασυνδέονται για δύο συναυλίες το 2019!

Για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «Industrial Silence». Οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Madrugada ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην ενεργό δράση, για δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Όσλο στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Οι Sivert Høyem (φωνή), Frode Jacobsen (μπάσο) και Jon Lauvland Pettersen (drums) βρίσκονται ήδη…

Για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «Industrial Silence».

Οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Madrugada ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην ενεργό δράση, για δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Όσλο στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Οι Sivert Høyem (φωνή), Frode Jacobsen (μπάσο) και Jon Lauvland Pettersen (drums) βρίσκονται ήδη στο studio και ετοιμάζονται για τα δύο shows τα οποία θα γίνουν με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους album «Industrial Silence».

«Έχουμε προγραμματίσει αυτά τα δύο επετειακά shows στο Oslo Spectrum την 1η και 2η μέρα του ερχόμενου Φεβρουαρίου. Συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μας album «Industrial Silence» και θα παρουσιάσουμε ζωντανά ολόκληρο τον δίσκο» είπε ο Høyem στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της είδησης.

Φυσικά, μεγάλος απών θα είναι ο κιθαρίστας Robert Burås, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2007, με τους Νορβηγούς ωστόσο να υπόσχονται πως θα ικανοποιήσουν το κοινό τους.

Το συγκρότημα ανέβασε μάλιστα στο Facebook και το πρώτο teaser video το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στην καριέρα τους οι Madrugada κυκλοφόρησαν πέντε studio albums, με τελευταίο το ομώνυμο LP τους το 2008.

Madrugada – industrial silence 2019 – Belladonna (live)

We're back! Playing two nights in Oslo Spektrum Arena February 2019. Join the event: https://www.facebook.com/events/880947398778719/

Gepostet von Madrugada am Freitag, 15. Juni 2018

Latest from TOP STORIES

Go to Top