ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Manowar ακύρωσαν στο παρά ένα την εμφάνισή τους στο Hellfest

Απογοητευμένοι οι οπαδοί του συγκροτήματος. Οι Manowar κυριολεκτικά στο παρά ένα ακύρωσαν την headline εμφάνιση τους στο Hellfest. Η προγραμματισμένη εμφάνιση των Αμερικανών metallers στο Γαλλικό φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ (Παρασκευή 21 Ιουνίου), αλλά πριν από λίγες ώρες οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ακύρωση της εμφάνισης: «Η συναυλία…

Απογοητευμένοι οι οπαδοί του συγκροτήματος.

Οι Manowar κυριολεκτικά στο παρά ένα ακύρωσαν την headline εμφάνιση τους στο Hellfest.

Η προγραμματισμένη εμφάνιση των Αμερικανών metallers στο Γαλλικό φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ (Παρασκευή 21 Ιουνίου), αλλά πριν από λίγες ώρες οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ακύρωση της εμφάνισης:

«Η συναυλία των Manowar που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής, 21 Ιουνίου, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους που δεν ευθυνόμαστε. Λυπούμαστε για τους fans των Manowar αλλά και για όλους όσοι είναι εδώ σήμερα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άκουσμα της είδησης πολλοί fans των Manowar ξέσπασαν με μηνύματα στο διαδίκτυο. Αρκετοί μάλιστα ήταν οι οπαδοί που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου στην Γαλλία για να δουν το festival αλλά και την αγαπημένη τους μπάντα ζωντανά.

«Ήρθα από την Νότια Αφρική για το Hellfest, κυρίως για να δω τους Manowar. Τους είχα ξαναδεί στο festival πριν από 10 χρόνια και ήταν μια από τις καλύτερες συναυλιακές μου εμπειρίες. Είμαι απογοητευμένος».

Ένας άλλος fan από την Ιαπωνία είπε: «Ήρθα από την Ιαπωνία για τους Manowar. Νιώθω προδομένος».

Οι Manowar μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για την απόφαση τους να αποσυρθούν από το festival την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

🚨 MANOWAR ANNULÉ / CANCELED 🚨Malgré une présence sur site en ce jeudi 20 juin, les équipes et les membres du groupe…

Gepostet von Hellfest Open Air Festival am Freitag, 21. Juni 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top