ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Mantar κυκλοφορούν EP με διασκευές σε κομμάτια των 90s

Στις 26 Ιουνίου το «Grungetown Hooligans II». Οι Γερμανοί sludge metallers Mantar θα κυκλοφορήσουν στις 26 του επόμενου μήνα ένα EP με διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια από τα 90s. Ακούστε τους στο «Ghost Highway» των Mazzy Star. Θα περίμενε κανείς πως ένα album με διασκευές από τους Mantar θα…

Στις 26 Ιουνίου το «Grungetown Hooligans II».

Οι Γερμανοί sludge metallers Mantar θα κυκλοφορήσουν στις 26 του επόμενου μήνα ένα EP με διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια από τα 90s. Ακούστε τους στο «Ghost Highway» των Mazzy Star.

Θα περίμενε κανείς πως ένα album με διασκευές από τους Mantar θα περιελάμβανε κομμάτια από metal συγκροτήματα του παρελθόντος που επηρέασαν τον extreme ήχο των Γερμανών. Το ντουέτο από το Αμβούργο όμως κάνει την έκπληξη με ένα EP διασκευών σε αγαπημένα κομμάτια από τα 90s των Sonic Youth, Mudhoney, L7, The Jesus Lizard, 7 Year Bitch, Babes In Toyland και Mazzy Star.

Το EP θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου από την Brutal Panda Records με το συγκρότημα να δίνει στην δημοσιότητα την διασκευή του στο «Ghost Highway» των Mazzy Star.

Το tracklist του «Grungetown Hooligans II»:
01. The Bomb (L7)
02. Puss (The Jesus Lizard)
03. 100% (Sonic Youth)
04. Ghost Highway (Mazzy Star)
05. Can I Run (L7)
06. Bruise Violet (Babes In Toyland)
07. Who You Drivin’ Now (Mudhoney)
08. Knot (7 Year Bitch)

MANTAR – GRUNGETOWN HOOLIGANS II

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top