ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Mastodon «σκέφτονται διαφορετικά» στο νέο τους album

Με ενδιαφέρον εξελίσσεται η σύνθεση του νέου δίσκου. Οι Mastodon βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέας μουσικής, με το album που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» να αρχίζει σιγά-σιγά να σχηματοποιείται. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του κιθαρίστα Bill Kelliher. Μιλώντας στο Tone Talk, Ο Kelliher τόνισε ότι το συγκρότημα θα…

Με ενδιαφέρον εξελίσσεται η σύνθεση του νέου δίσκου.

Οι Mastodon βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέας μουσικής, με το album που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» να αρχίζει σιγά-σιγά να σχηματοποιείται. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του κιθαρίστα Bill Kelliher.

Μιλώντας στο Tone Talk, Ο Kelliher τόνισε ότι το συγκρότημα θα παρουσιάσει νέες αλλαγές στον ήχο του, κάτι που όπως είπε αποτελεί επιδίωξη των Mastodon: «Αν κάποιος συγκρίνει το πρώτο μας album με τα 3-4 επόμενα, δύσκολα θα πει ότι μιλάμε για το ίδιο συγκρότημα. Κάπως έτσι νομίζω είναι τα πράγματα και για το νέο μας υλικό».

«Προχωράμε μπροστά στο επόμενο βήμα. Συγκροτήματα όπως οι AC/DC, οι Ramones και οι Slayer έβγαλαν σπουδαίους δίσκους, ακολουθώντας όμως μια συγκεκριμένη φόρμουλα. Εμείς δεν είμαστε έτσι» πρόσθεσε.

Για το πώς αντιλαμβάνονται οι fans τις «αλλαγές» στον ήχο των Mastodon: «Σε κάθε μας δίσκο αρκετοί fans μας κατηγορούν ότι ξεπουληθήκαμε. Εγώ έχω άλλη άποψη. Έτσι ακριβώς φέρνουμε στο συγκρότημα νέο κόσμο. Έτσι μεγαλώνουμε σαν συγκρότημα».

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι Mastodon έκαναν γνωστό πως έχουν έτοιμα 20 νέα τραγούδια για το νέο τους album.

Ο νέος δίσκος των Mastodon αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς.

Latest from TOP STORIES

Go to Top