Οι Megadeth έχουν έτοιμα 8 τραγούδια για το νέο τους album

R NEWS TEAM
Posted on Μάρτιος 14, 2019, 6:55 πμ
17 secs

Μέσα στο 2019 η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Megadeth έχουν ξεκινήσει να γράφουν τραγούδια για το νέο τους studio album, το οποίο θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019!

Αυτό αποκάλυψε σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Kerrang! ο ηγέτης της μπάντας Dave Mustaine, λέγοντας πως ήδη υπάρχουν έτοιμα 8 νέα τραγούδια.

Το album No.16 που θα διαδεχθεί το «Dystopia» του 2016 σχηματοποιείται με γοργούς ρυθμούς, με τον Mustaine να δηλώνει: «Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να το κυκλοφορήσουμε το καλοκαίρι, όμως οι δρόμοι με τα υπόλοιπα μέλη χώρισαν για μεγάλο διάστημα μετά το τέλος της περιοδείας μας για να αφοσιωθούν στα διάφορα projects τους. Έτσι μπορούν να έχουν εισοδήματα και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους».

Ο Mustaine συνέχισε αναφερόμενος στον drummer της μπάντας Dirk Verbeuren: «Ο Dirk δεν βρίσκεται πολύ καιρό στο group και δεν έχει κάποιο σεβαστό εισόδημα από τους Megadeth. Τον ενθαρρύνω να παίξει με μικρότερες μπάντες, όταν δεν βρισκόμαστε στον δρόμο».

Και συνέχισε για τον κιθαρίστα Kiko Loureiro: «Το ίδιο ισχύει και για τον Kiko. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο μουσικό. Δεν θέλω να τον έχω αποκλειστικά στους Megadeth. Ο τύπος παίζει και άλλα πράγματα, όπως bossa nova, κλασική μουσική, metal και rock. Θα ήταν ντροπή μου να τον περιορίσω».

Ο Mustaine περιμένει την μπάντα να βρεθεί και πάλι μαζί στο ίδιο δωμάτιο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί επιτέλους ο δίσκος. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο φυσικός ηγέτης της μπάντας έκανε λόγο για ένα πολύ heavy album.

Για τα 8 νέα τραγούδια που έχει γράψει πρόσθεσε: «Είναι έτοιμα σε βαθμό να μπορούν να ηχογραφηθούν αύριο. Περιμένω και τους υπόλοιπους να συνεισφέρουν συνθετικά και είναι κάτι που το ζητάω. Θα βρεθούμε και θα αφήσουμε την έμπνευση να μιλήσει».

Στις 22 Μαρτίου πάντως οι Megadeth πρόκειται να κυκλοφορήσουν την συλλογή «Warheads On Foreheads», με τον Mustaine να επιλέγει 35 κομμάτια από όλη την δισκογραφία του συγκροτήματος του.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST