ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Megadeth μπαίνουν στο studio για το νέο τους album!

Αρχίζουν οι ηχογραφήσεις για το album no.16. Οι Megadeth μπαίνουν στο studio με σκοπό την ηχογράφηση της νέας τους, 16ης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς που θα διαδεχθεί το «Dystopia». Στα σκαριά μεγάλη περιοδεία της μπάντας με Lamb Of God, Trivium και In Flames το καλοκαίρι! Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής…

Αρχίζουν οι ηχογραφήσεις για το album no.16.

Οι Megadeth μπαίνουν στο studio με σκοπό την ηχογράφηση της νέας τους, 16ης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς που θα διαδεχθεί το «Dystopia». Στα σκαριά μεγάλη περιοδεία της μπάντας με Lamb Of God, Trivium και In Flames το καλοκαίρι!

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Megadeth γνωστοποίησαν πως οι ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου θα αρχίσουν σύντομα. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο μουσικό εγχείρημα της μπάντας, ο Dave Mustaine μιλώντας στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς στο Rolling Stone έκανε λόγο για έναν δίσκο που θα αποτελεί την φυσική συνέχεια του προκατόχου του.

Ο Mustaine δεν έχει καταλήξει στους τίτλους των νέων τραγουδιών, ωστόσο τρία από αυτά τιτλοφορούνται προσωρινά (;) ως «The Dogs Of Chernobyl», «Faster Than Else» και «Rattlehead, Part Two», δίνοντας μας έτσι ένα στίγμα από την μουσική κατεύθυνση των Megadeth. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μπασίστας David Ellefson έχει γράψει για τον δίσκο μια μπαλάντα, στην οποία αναμένεται να αναλάβει και τα φωνητικά, για πρώτη φορά σε album των βετεράνων metallers.

We wanted to thank the bands we played with, our amazing hardworking crew who help us put on the best show possible…

Gepostet von Megadeth am Samstag, 22. Februar 2020

Η προ-παραγωγή του νέου δίσκου είχε ξεκινήσει μέσα στο 2019 με τον Chris Rakestraw πίσω από την κονσόλα, τον οποίο οι Megadeth εμπιστεύτηκαν και για το πολύ επιτυχημένο «Dystopia» του 2016.

Ο Dave Mustaine πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2019 μακριά από τις υποχρεώσεις των Megadeth, εξαιτίας της μάχης που έδινε με τον καρκίνο. Πλέον, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, είναι απόλυτα υγιής.

Το επόμενο album των Megadeth θα είναι το πρώτο με τον drummer Dirk Verbeuren (ex-Soilwork), ο οποίος βρίσκεται στο συγκρότημα εδώ και λίγα χρόνια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top