ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Megadeth ξεκίνησαν την προ-παραγωγή του νέου album

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το studio. Στο studio βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα οι Megadeth προκειμένου να συνθέσουν και να ηχογραφήσουν το νέο τους album. Οι βετεράνοι metallers δουλεύουν πάνω στο διάδοχο του «Dystopia», το οποίο αν και αρχικά σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, πιθανότατα θα βρίσκεται…

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το studio.

Στο studio βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα οι Megadeth προκειμένου να συνθέσουν και να ηχογραφήσουν το νέο τους album.

Οι βετεράνοι metallers δουλεύουν πάνω στο διάδοχο του «Dystopia», το οποίο αν και αρχικά σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, πιθανότατα θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο πρώτο μισό του 2020.

«It begins»… έγραψαν οι Megadeth στο Twitter, γνωστοποιώντας έτσι στους fans τους ότι το group άρχισε να γράφει το 16ο του συνολικά album.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το studio καθώς και ένα μικρό video που ανέβασαν οι Megadeth στο Twitter:

Σε ότι έχει να κάνει με τα νέα τραγούδια, ο Dave Mustaine έχει δηλώσει ότι σκοπός του είναι να ολοκληρώσει 12 – 13 τραγούδια. Ήδη 8 από αυτά είναι έτοιμα, όπως είχε δηλώσει τον Μάρτιο.

Οι Megadeth το 2017 κέρδισαν το βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Metal Performance» για το ομότιτλο τραγούδι του «Dystopia».

Latest from TOP STORIES

Go to Top