ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Metallica ακυρώνουν φεστιβάλ λόγω της θεραπείας του James Hetfield

Σε κρίσιμο σημείο η θεραπεία για την απεξάρτηση από το αλκοόλ. Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Metallica ανακοίνωσαν στους fans την ακύρωση των εμφανίσεών τους στα φεστιβάλ Sonic Temple και Louder Than Life. Αιτία είναι η θεραπεία που κάνει ο James Hetfield για την απεξάρτησή του από…

Σε κρίσιμο σημείο η θεραπεία για την απεξάρτηση από το αλκοόλ.

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Metallica ανακοίνωσαν στους fans την ακύρωση των εμφανίσεών τους στα φεστιβάλ Sonic Temple και Louder Than Life. Αιτία είναι η θεραπεία που κάνει ο James Hetfield για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, η οποία τον κρατάει εκτός υποχρεώσεων.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος ο Hetfield, τονίζει πως η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, τονίζοντας ωστόσο πως όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αν όλα πάνε καλά, οι Metallica θα επιστρέψουν στις συναυλιακές τους υποχρεώσεις τον Απρίλιο.

Θυμίζουμε πως ο James Hetfield πέρασε το προηγούμενο διάστημα σε κλινική αποτοξίνωσης, από την οποία βγήκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Μάλιστα, πραγματοποίησε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην εκδήλωση Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection. Εκεί παρουσιάστηκαν δέκα κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του, ενώ ακολούθησε δημόσια συζήτηση καθώς και δημοπρασία μουσικών οργάνων.

Dear Metallica Family,It pains me to write this, but I have to let all of you know that I cannot make it to Sonic…

Gepostet von Metallica am Montag, 24. Februar 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top