ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Metallica ανακοίνωσαν το δικό τους Vinyl Club!

Με ειδικές εκδόσεις, demos, 7″ singles και live εκτελέσεις. Οι Metallica πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά ανακοινώνοντας το Metallica Vinyl Club, στο οποίο οι συνδρομητές θα μπορούν να αποκτήσουν ειδικές εκδόσεις βινυλίου. Στα σκαριά οι 4 πρώτες κυκλοφορίες που περιλαμβάνουν demos, rough mixes και live εκτελέσεις κομματιών. Η ανακοίνωση έγινε…

Με ειδικές εκδόσεις, demos, 7″ singles και live εκτελέσεις.

Οι Metallica πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά ανακοινώνοντας το Metallica Vinyl Club, στο οποίο οι συνδρομητές θα μπορούν να αποκτήσουν ειδικές εκδόσεις βινυλίου. Στα σκαριά οι 4 πρώτες κυκλοφορίες που περιλαμβάνουν demos, rough mixes και live εκτελέσεις κομματιών.

Η ανακοίνωση έγινε από το συγκρότημα μέσω Instagram και όπως είναι φυσικό αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους fans.

Στην ανάρτηση των Metallica τονίζεται: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αναγέννηση του βινυλίου και την χαρά που παίρνουμε όλοι οι συλλέκτες, όταν αναζητούμε μαζί με άλλους fans χαμένους θησαυρούς. Όσοι από εμάς αγαπάμε την όψη, την αίσθηση και την ζεστασιά του ήχου του βινυλίου, υπάρχει αυτό το αποκλειστικό club, στο οποίο θα προσθέτουμε συχνά κυκλοφορίες».

Οι fans των Metallica μπορούν να γίνουν μέλη του συνδρομητικού club μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαρτίου. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο, κάρτα μέλους, download cards για κάθε κυκλοφορία, καθώς και δυνατότητα απόκτησης αυτοκόλλητων , posters και άλλων αναμνηστικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top