ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Metallica αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της επανακυκλοφορίας του «… And Justice For All»

Στις 2 Νοεμβρίου η επανακυκλοφορία του κλασικού album. Οι Metallica έδωσαν επιτέλους στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του τέταρτου album τους «… And Justice For All». Ο δίσκος συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής και θα ξαναβγεί στην αγορά στις 2 του ερχόμενου Νοέμβρη από την εταιρία του συγκροτήματος Blackened…

Στις 2 Νοεμβρίου η επανακυκλοφορία του κλασικού album.

Οι Metallica έδωσαν επιτέλους στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του τέταρτου album τους «… And Justice For All».

Ο δίσκος συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής και θα ξαναβγεί στην αγορά στις 2 του ερχόμενου Νοέμβρη από την εταιρία του συγκροτήματος Blackened Recordings.

Την επανακυκλοφορία έχει επιμεληθεί ο Greg Fidelman, ο οποίος έχει αναλάβει το remastering, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει στην επίσημη σελίδα της μπάντας, από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε και για το πλήρες tracklist της κάθε έκδοσης.

Το album θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές εκδόσεις, τόσο ψηφιακά, όσο και σε φυσικές κόπιες. Πιο συγκεκριμένα, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε standard έκδοση βινυλίου 180 γραμμαρίων, standard CD, 3πλο CD, κασέτα, deluxe box-set, καθώς και σε ψηφιακή πολυτελή έκδοση.

Όσοι προ-παραγγείλουν τον δίσκο θα λάβουν αμέσως το «Dyers Eve», με τις deluxe εκδόσεις να συνοδεύονται και από την live εκτέλεση του «Eye Of The Beholder».

Το expanded «… And Justice For All» θα συνοδεύεται από demos, ακυκλοφόρητες live εκτελέσεις, εναλλακτικές μίξεις καθώς και από ένα φωτογραφικό booklet με ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα φωτογραφίες από τον Ross Halfin.

Η deluxe έκδοση του box set θα περιέχει 3 βινύλια με την εμφάνιση της μπάντας στο Seattle το 1989, 11 CDs, 4 DVDs, download κάρτα, φωτογραφικό λεύκωμα 120 σελίδων καθώς και άλλα αναμνηστικά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον κιθαρίστα Kirk Hammett να παρουσιάζει το ομολογουμένως εντυπωσιακό box-set.

Το «… And Justice For All» κυκλοφόρησε επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου 1988 από την Elektra Records.

 

Latest from TOP STORIES

Go to Top