ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Metallica δώρισαν $1.65 εκατομμύρια κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής τους περιοδείας

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό σκέλος της WorldWired περιοδείας. Οι Metallica ολοκλήρωσαν το Ευρωπαϊκό σκέλος της WorldWired περιοδείας τους, προχωρώντας σε σημαντικές δωρεές, στις χώρες στις οποίες έπαιξαν ζωντανά. Οι metal αστέρες μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands έδωσαν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες περισσότερα από $1.65 εκατομμύρια, επιστρέφοντας έτσι στην…

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό σκέλος της WorldWired περιοδείας.

Οι Metallica ολοκλήρωσαν το Ευρωπαϊκό σκέλος της WorldWired περιοδείας τους, προχωρώντας σε σημαντικές δωρεές, στις χώρες στις οποίες έπαιξαν ζωντανά.

Οι metal αστέρες μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands έδωσαν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες περισσότερα από $1.65 εκατομμύρια, επιστρέφοντας έτσι στην κοινωνία λίγα από τα κέρδη της πολύ επιτυχημένης τους περιοδείας.

Η τελευταία δωρεά πραγματοποιήθηκε στο Mannheim της Γερμανίας, με τους Metallica να καταθέτουν €63,000 στον οργανισμό Freezone Mannheim που βοηθάει άπορα παιδιά και άστεγους στην Γερμανική πόλη.

Το πρώτο εξάμηνο της λειτουργίας του, το All Within My Hands κατέθεσε περισσότερα από $750,000 σε ιδρύματα της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης, ενώ επιπλέον δωρίζονταν τουλάχιστον $10,000 σε δράσεις και τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτονταν.

Latest from IN FOCUS

Go to Top