ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Metallica είναι η μεγαλύτερη live μπάντα όλων των εποχών

Σύμφωνα με έκθεση εκδοτικής εταιρίας συναυλιών. Σύμφωνα με την νέα έκθεση της εκδοτικής εταιρίας συναυλιών Pollstar, οι Metallica είναι η μεγαλύτερη live μπάντα -σε ότι έχει να κάνει τις περιοδείες- όλων των εποχών! Η Pollstar αναφέρει πως οι Metallica έχουν πουλήσει περίπου 22,1 εκατομμύρια εισιτήρια από τότε που ξεκίνησαν τις…

Σύμφωνα με έκθεση εκδοτικής εταιρίας συναυλιών.

Σύμφωνα με την νέα έκθεση της εκδοτικής εταιρίας συναυλιών Pollstar, οι Metallica είναι η μεγαλύτερη live μπάντα -σε ότι έχει να κάνει τις περιοδείες- όλων των εποχών!

Η Pollstar αναφέρει πως οι Metallica έχουν πουλήσει περίπου 22,1 εκατομμύρια εισιτήρια από τότε που ξεκίνησαν τις περιοδείες τους μέχρι και σήμερα, με τον συνολικό τζίρο να ανέρχεται σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πίσω τους βρίσκονται οι AC/DC με 14,3 εκατομμύρια και ο Ozzy Osbourne με 10 εκατομμύρια (13,2 εκατομμύρια αν υπολογίσουμε και τις περιοδείες με τους Black Sabbath).

Αν υπολογίσουμε μονάχα τα τελευταία πέντε χρόνια, οι περιοδείες των Metallica μπορούν να συγκριθούν μονάχα με ονόματα όπως οι U2, οι Rolling Stones, η Taylor Swift και ο Ed Sheeran.

Η Pollstar αναφέρει χαρακτηριστικά πως παρόλη την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Black Album» το 1991, οι Metallica δεν σταμάτησαν να περιοδεύουν ακατάπαυστα από τότε.

Οι Metallica έχουν εμφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια σε 48 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ανταρκτικής.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση της Pollstar.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top