ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Metallica κυκλοφορούν ακουστικό live album!

Στις αρχές του 2019 το «Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic». Οι Metallica ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν σε βινύλιο το ακουστικό live album τους «Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic». Η ζωντανή ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης Helping Hands, στο San…

Στις αρχές του 2019 το «Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic».

Οι Metallica ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν σε βινύλιο το ακουστικό live album τους «Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic».

Η ζωντανή ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης Helping Hands, στο San Francisco, με την μπάντα να δίνει πλέον στους fans την δυνατότητα να την αποκτήσουν ψηφιακά αλλά και σε διπλό βινύλιο.

Εκτός από τα δικά τους κομμάτια, οι Metallica παρουσιάζουν ζωντανά και ακουστικά διασκευές στα «When A Blind Man Cries» (Deep Purple), «Please Don’t Judas Me» (Nazareth), «Turn The Page» (Bob Seger) και «Veteran Of The Psychic Wars» (Blue Oyster Cult).

Κατά την διάρκεια της ζωντανής εμφάνισης αλλά και της δημοπρασίας που ακολουθήθηκε συγκεντρώθηκε ποσό που άγγιξε τα $1,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα χρήματα θα δαπανηθούν για τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες της περιοχής.

Το «Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic» θα κυκλοφορήσει επίσημα την πρώτη μέρα του ερχόμενου Φεβρουαρίου και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε κατευθείαν για αυτό τον σκοπό.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε και πολλές ημέρες από τότε που οι σπουδαίοι metal θρύλοι δώρισαν το ποσό των $100,000 προκειμένου να ανακουφίσουν τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας. Το ποσό δόθηκε και πάλι μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης της μπάντας, All Within My Hands, η οποία ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να καταπολεμήσει την πείνα, αλλά και να ενισχύσει τον εθελοντισμό.

Το tracklist του «Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic»:

Side A:
01. Disposable Heroes
02. When A Blind Man Cries
03. The Unforgiven

Side B:
04. Please Don’t Judas Me
05. Turn The Page

Side C:
06. Bleeding Me
07. Veteran Of The Psychic Wars
08. Nothing Else Matters

Side D:
09. All Withing My Hands
10. Enter Sandman
11. The Four Horsemen
12. Hardwired

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top