ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Metallica κυκλοφορούν βιβλίο για παιδιά

Σήμερα το δημοφιλές συγκρότημα ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram νεότερα σχετικά με την κυκλοφορία ενός βιβλίου για παιδιά. «Το ABC των Metallica κοιτάζει πίσω στην ιστορία του συγκροτήματος από το A έως το Z! Κάθε γράμμα του αγγλικού αλφαβήτου αναδεικνύει μια συγκεκριμένη στιγμή της διαδρομής της μπάντας από το…

Σήμερα το δημοφιλές συγκρότημα ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram νεότερα σχετικά με την κυκλοφορία ενός βιβλίου για παιδιά.

«Το ABC των Metallica κοιτάζει πίσω στην ιστορία του συγκροτήματος από το A έως το Z! Κάθε γράμμα του αγγλικού αλφαβήτου αναδεικνύει μια συγκεκριμένη στιγμή της διαδρομής της μπάντας από το Garage Days μέχρι το Master of Puppets με διασκεδαστικά γεγονότα των μελών τους. Το βιβλίο γράφτηκε από τους ίδιους τους Metallica σε συνεργασία με τον Howie Abrams και με εικονογραφήσεις του Michael «Kaves» McLeer, καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στην έκθεση των Metallica «Obey Your Master» πίσω στο 2012.

Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα «All In My Hands» των Metallica, το οποίο ασχολείται με τη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων, υποστηρίζοντας την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, την καταπολέμηση της πείνας κα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο allwithinmyhands.org.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου.

 

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top