ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Metallica παίζουν ακουστικά τo «Blackened» εν μέσω καραντίνας

…και ο James Hetfield δείχνει να είναι πολύ καλά. Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε σήμερα τους οπαδούς των Metallica, oι οποίοι ανέβασαν τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο κανάλι τους στο YouTube μια διαφορετική εκτέλεση του «Blackened». Κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας της πανδημίας, τα μέλη του συγκροτήματος, που εδώ και ένα μήνα…

…και ο James Hetfield δείχνει να είναι πολύ καλά.

Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε σήμερα τους οπαδούς των Metallica, oι οποίοι ανέβασαν τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο κανάλι τους στο YouTube μια διαφορετική εκτέλεση του «Blackened».

Κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας της πανδημίας, τα μέλη του συγκροτήματος, που εδώ και ένα μήνα στο πλαίσιο του project #MetallicaMondays, ανεβάζουν κάθε Δευτέρα στο διαδίκτυο για δωρεάν streaming μερικές από τις πιο πρόσφατες συναυλίες τους, αποφάσισαν να παίξουν ακουστικά το εναρκτήριο κομμάτι απότο «…And Justice For All».

Ομως το σημαντικότερο που προκύπτει από το συγκεριμένο βίντεο είναι ότι ο James Hetfield δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την πολύμηνη θεραπεία αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι προσφέρει 350.000 δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού μέσω του ιδρύματος τους All Within My Hands.

Latest from TOP STORIES

Go to Top