ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Moon Duo ανακοίνωσαν το album «Stars Are The Light»

Όλες οι πληροφορίες και το title track του δίσκου. Δύο χρόνια μετά τα «Occult Architecture Vol.1» και «Vol.2» οι Moon Duo επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους πόνημα «Stars Are The Light». Το νέο, έβδομο συνολικά album του ντουέτου από το Portland του Oregon θα ρίξει στην αγορά τον…

Όλες οι πληροφορίες και το title track του δίσκου.

Δύο χρόνια μετά τα «Occult Architecture Vol.1» και «Vol.2» οι Moon Duo επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους πόνημα «Stars Are The Light».

Το νέο, έβδομο συνολικά album του ντουέτου από το Portland του Oregon θα ρίξει στην αγορά τον δίσκο στις 27 Σεπτεμβρίου, με τους Sanae Yamada και Ripley Johnson να εμβαθύνουν περισσότερο στην ηλεκτρονική μουσική.

Για του λόγου το αληθές, η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα το title track του δίσκου, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω και στο οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα η στροφή της μπάντας σε πιο disco και ηλεκτρονικά μονοπάτια:

Η Sanae Yamada είπε για το album: «Έχουμε αλλάξει. Η φύση της συνεργασίας μας έχει αλλάξει. Ολόκληρος ο κόσμος έχει αλλάξει και αυτό θέλαμε να φαίνεται στην μουσική μας».

Για τα disco στοιχεία: «Η μουσική disco είναι κάτι που δεν υπήρχε έντονα στα προηγούμενα albums μας. Φαίνεται όμως εδώ. Νιώσαμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε μέσα από αυτά τα μοτίβα».

Το tracklist του «Stars Are The Light»:
01. Flying
02. Stars Are The Light
03. Fall In Your Love
04. The World And The Sun
05. Lost Heads
06. Eternal Shore
07. Eye 2 Eye
08. Fever Night

MOON DUO – STARS ARE THE LIGHT

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top