ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Motley Crue επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους!

Δείτε το επικό video με την ανακοίνωση του μεγάλου comeback. Motley Crue Is Back! Με αυτή τους την ανακοίνωση, οι Αμερικανοί rockers επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να βγαίνουν ξανά στον δρόμο. Μετά την online καμπάνια, αλλά και τα λόγια συνεργατών της μπάντας, οι Motley Crue πριν από λίγες…

Δείτε το επικό video με την ανακοίνωση του μεγάλου comeback.

Motley Crue Is Back! Με αυτή τους την ανακοίνωση, οι Αμερικανοί rockers επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να βγαίνουν ξανά στον δρόμο.

Μετά την online καμπάνια, αλλά και τα λόγια συνεργατών της μπάντας, οι Motley Crue πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσαν πως επιστρέφουν για μια νέα μεγάλη περιοδεία μαζί με τους Def Leppard και τους Poison μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ο τρόπος που το έκαναν; Ένα video στο οποίο «ανατινάζουν» την προηγούμενη συμφωνία που τους ήθελε να μην περιοδεύουν ξανά στο μέλλον.

Ο Machine Gun Kelly, πρωταγωνιστής της βιογραφικής ταινίας για το group, The Dirt, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η δημοτικότητα των Motley Crue έχει εκτοξευτεί μετά την πρεμιέρα του film και πως παλιοί και νέοι οπαδοί απαιτούσαν την επιστροφή του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top