ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Nebula επιστρέφουν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Temple Athens. Οι Nebula επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο album αλλά και ένα εκρηκτικό live στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Temple. Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και την επανένωσή τους το 2017, οι Nebula έρχονται να ταράξουν την σκηνή του σκληρού…

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Temple Athens.

Οι Nebula επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο album αλλά και ένα εκρηκτικό live στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Temple.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και την επανένωσή τους το 2017, οι Nebula έρχονται να ταράξουν την σκηνή του σκληρού ψυχεδελικού ήχου με το «Holy Shit» και να θέσουν και πάλι τους εαυτούς τους ζωντανά επί σκηνής, κάτι για το οποίο έχουν ξεχωρίσει όσο λίγοι όλα τα χρόνια της θητείας τους.

Το «Holy Shit» δικαιώνει πλήρως την απόφαση της επανένωσης του συγκροτήματος που πήραν τα τρία μέλη το 2017. Τους βρίσκεις ξανά εκεί στο απίθανο space-grunge στοιχείο του «It’s All Over» ή στο παραληρηματικό «Let’s Get Lost» και στο «Tomorrow Never Comes». Τους βρίσκεις πάλι στο psych «Gates of Eden» αλλά ακόμα και στο ροχαλητό που ακούγεται στην εισαγωγή του γκαζωμένου «Man’s Best Friend» που ανοίγει το album (ο καναπές του studio αποτέλεσε ένα σημείο συντριβής και δημιουργίας).

Από το EP «Let It Burn» το 1998 και το κλασσικό, πλέον, ντεμπούτο τους, «To The Center» οι Nebula πάντα ήταν «επικίνδυνοι» και λίγο πιο «ζωηροί». Διατηρούν μια ιδιαίτερη μοναδικότητα με έναν τρόπο που μαρτυρά ότι είναι φτιαγμένοι για αυτό ακριβώς που κάνουν. Με το «Holy Shit» συνεχίζουν να δείχνουν την έντονη πλευρά τους, αλλά δεν προσπαθούν να επαναλάβουν οτιδήποτε από το παρελθόν, είτε πρόκειται για τα πρώτα τους βήματα, είτε το «Heavy Psych» ή το «Charged» (2001), το «Apollo» (2003) ή το «Atomic Ritual» (2005). Είναι το έκτο album των Nebula, κάτι για το οποίο ακόμη και οι πιο ένθερμοι οπαδοί δύσκολα μπορούσαν να ελπίζουν.

Τα βασικά τραγούδια ολοκληρώθηκαν σε δύο μέρες, στο Mysterious Mammal Studios στο L.A. με τον Matt Lynch (Snail) στο τιμόνι. Τα leads, οι λούπες και τα εφέ έγιναν live από τον Glass και τον Davies, κατά τις ηχογραφήσεις, όπως ακριβώς θα το έκαναν στη σκηνή, ενώ ακολούθησαν μετά τα overdubs όπως τα ήθελαν.

Όταν ακούσετε το Holy Shit, είναι σίγουρο πως θα φωνάξετε τον τίτλο δυνατά!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top