ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Night Flight Orchestra ανακοίνωσαν το νέο album «Aeromantic»

Στο τέλος του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Night Flight Orchestra έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Aeromantic». Στις 28 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου από τους Σουηδούς. Με σπασμένα φρένα συνεχίζουν οι Night Flight Orchestra, οι οποίοι ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους…

Στο τέλος του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Night Flight Orchestra έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Aeromantic». Στις 28 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου από τους Σουηδούς.

Με σπασμένα φρένα συνεχίζουν οι Night Flight Orchestra, οι οποίοι ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς.

Ο τίτλος του album είναι «Aeromantic» και θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 28 Φεβρουαρίου, με τις προ-παραγγελίες να είναι ήδη online. Το νέο album περιλαμβάνει 12 συνθέσεις, με το group να αποκαλύπτει το artwork του πέμπτου album.

Το δελτίο τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του album κάνει λόγο για έναν δίσκο που συνδυάζει το hard rock, την soul, την pop και τις μπαλάντες, στο γνωστό ύφος των Σουηδών.

Πρώτο single μέσα από το album είναι το «Divinyls», το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το tracklist του «Aeromantic»:
01. Servants Of The Air
02. Divinyls
03. If Tonight Is Our Only Chance
04. This Boy’s Last Summer
05. Curves
06. Transmissions
07. Aeromantic
08. Golden Swansdown
09. Taurus
10. Carmencita Seven
11. Sister Mercurial
12. Dead Of Winter

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – AEROMANTIC

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top