ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Night Flight Orchestra μας προετοιμάζουν για κάτι νέο!

Δείτε το video clip του «Cabin Pressure Drops». Οι Night Flight Orchestra δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, προετοιμάζοντας τους fans τους για την δισκογραφική τους επιστροφή. Το Σουηδικό AOR/hard rock σχήμα έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με τίτλο «Cabin Pressure Drops», στο background του οποίου ακούγεται ένα instrumental track,…

Δείτε το video clip του «Cabin Pressure Drops».

Οι Night Flight Orchestra δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, προετοιμάζοντας τους fans τους για την δισκογραφική τους επιστροφή.

Το Σουηδικό AOR/hard rock σχήμα έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με τίτλο «Cabin Pressure Drops», στο background του οποίου ακούγεται ένα instrumental track, ενώ μπροστά εκτυλίσσεται μια δραματική, όπως αναφέρει το συγκρότημα, ιστορία.

Με αυτόν τον τρόπο οι Night Flight Orchestra βάζουν τους fans τους στο concept του νέου δίσκου, το οποίο όπως αναφέρουν «είναι ένα classic rock μελόδραμα που μιλάει για χαμένα όνειρα και ελπίδες».

Το νέο album των Σουηδών αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2020, αποδεικνύοντας πως η μπάντα παραμένει εξαιρετικά δημιουργική και φιλόδοξη. Η τελευταία δουλειά των Night Flight Orchestra ήταν το περσινό «Sometimes the World Ain’t Enough».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top