ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Nothing But Thieves κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Impossible»

Nothing But Thieves: Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το «Moral Panic». Οι Nothing But Thieves έδωσαν στην δημοσιότητα το «Impossible», ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Moral Panic». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του δίσκου. Μετά τα «Is Everybody Going Crazy?», «Real Love Song» και «Unperson», οι…

Nothing But Thieves: Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το «Moral Panic».

Οι Nothing But Thieves έδωσαν στην δημοσιότητα το «Impossible», ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Moral Panic». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του δίσκου.

Μετά τα «Is Everybody Going Crazy?», «Real Love Song» και «Unperson», οι Nothing But Thieves κυκλοφόρησαν ακόμα ένα κομμάτι μέσα από το επερχόμενο τρίτο τους album.

Ο δίσκος έρχεται δύο χρόνια μετά το EP «What Did You Think When You Made Me This Why» και τρία χρόνια μετά το δεύτερο full-length των Άγγλων «Broken Machine».

Μιλώντας για το κομμάτι, το συγκρότημα έγραψε: «Σε σχέση με το υπόλοιπο album που μιλάει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, το «Impossible» είναι στην εντελώς αντίθετη άκρη και επικεντρώνεται στον άνθρωπο. Είναι ένα τραγούδι που ο δίσκος έχει μεγάλη ανάγκη».

Δείτε το lyric video του «Impossible»:

Την παραγωγή του νέου album που κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου από την Sony Music έχει κάνει ο Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice, Arctic Monkeys).

Οι Nothing But Thieves ανακοίνωσαν πως η περιοδεία τους για το νέο album θα ξεκινήσει, αν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το tracklist του «Moral Panic»:
01. Unperson
02. Is Everybody Going Crazy?
03. Moral Panic
04. Real Love Song
05. Phobia
06. This Feels Like The End
07. Free If We Want It
08. Impossible
09. There Was Sun
10. You Can Afford To Be An Individual?
11. Before We Drift Away

Το video clip του «Unperson»:

Nothing But Thieves album cover
NOTHING BUT THIEVES – MORAL PANIC

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top