ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Offspring σκέφτονται να κυκλοφορήσουν δύο νέα albums

Οι νέες δηλώσεις του κιθαρίστα Noodles. Έχουν περάσει 6 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου studio album των Offspring με τίτλο «Days Go By», και το συγκρότημα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού. Ο κιθαρίστας των punk rockers Noodles, σε συνέντευξη που έδωσε στο Junkee.com, έδωσε…

Οι νέες δηλώσεις του κιθαρίστα Noodles.

Έχουν περάσει 6 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου studio album των Offspring με τίτλο «Days Go By», και το συγκρότημα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού.

Ο κιθαρίστας των punk rockers Noodles, σε συνέντευξη που έδωσε στο Junkee.com, έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τα σχέδια της μπάντας, τα οποία ενδεχομένως να περιλαμβάνουν όχι ένα, αλλά δύο νέα albums!

«Έχουμε ήδη έτοιμο υλικό για ένα album, όμως αρκετά από τα τραγούδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους» είπε αρχικά ο Noodles.

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε μας LP υπάρχουν ένα-δύο τραγούδια που είναι διαφορετικά με το υπόλοιπο στυλ μας. Εδώ όμως τα τραγούδια αυτά είναι μοιρασμένα. Αυτό μας έχει οδηγήσει να σκεφτούμε την ιδέα να κάνουμε δύο διαφορετικά albums, βάζοντας στο ένα όλα τα κομμάτια στο κλασικό ύφος των Offspring, και στο άλλο τα υπόλοιπα».

Οι Offspring βρίσκονται στο studio μαζί με τον πολύπειρο παραγωγό Bob Rock, για τον οποίο ο Noodles στάζει μέλι: «Είναι σπουδαίος άνθρωπος και επαγγελματίας. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά. Ετοιμαζόμαστε να ολοκληρώσουμε ακόμα δύο συνθέσεις μαζί του».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top